19 februari 2018 |
0
0

Lezingen popmuziek en Afrikaanse kunst

Donderdag 22 februari zijn er nog enkele plekjes vrij bij de 5e lezing uit de lezingencyclus ‘de geschiedenis van de popmuziek’. Deze lezing zal draaien om ‘popmuziek, media en identiteit’ en verzorgd worden door Robert-Jan Gruijthuijzen, muzikant en docent filosofie. Aan de hand van verschillende filosofen wordt ingegaan op de grenzen en maakbaarheid in deze technologische tijd. Gebruiken we technologie om ons eigen leven vorm te geven of zijn we als makke schapen overgeleverd aan de kracht van de techniek? De lezing start om 19.30 uur en zal tot 21.30 uur duren. Het bijwonen van deze enkele lezing kost € 20,-

Bijzondere collectie Afrikaanse kunst

Op woensdag 28 februari zal Frans Schoor een lezing houden over zijn imposante verzameling Afrikaanse Kunst. Deze collectie is momenteel tentoongesteld in de Aleph en (vrij) te bezichtigen door éénieder die geïnteresseerd is. De lezing start om 19.30 uur en is gratis bij te wonen. Aanmelden voor deze lezing wordt op prijs gesteld: info@de-aleph.nl.

19-2-2018 © tekst en foto’s de Aleph

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee