08 februari 2018 |
0
0

Het einde van VanHorenZien

Komt dat horen, komt dat zien: de allerlaatste editie van VanHorenZien! Na zeven seizoenen  valt op zondag 25 februari het doek voor VanHorenZien. Nog één keer gaan presentatoren Stefan Korthout en Koen van Bokhoven in gesprek met boeiende tafelgasten. Save the date, want wij willen u hier zeker niet bij missen!

 

Tafelgasten

Onze eerste tafelgast, Pieter-Jan Verklaren, vertelt ons over de bijzondere uitvaarten die het Team Bijzondere Uitvaarten van Monuta verzorgt. Elk afscheid en elke uitvaart is bijzonder, maar sommige uitvaarten vragen om een speciale manier van werken. Het Team Bijzondere Uitvaarten is de enige dienst in Nederland die dit soort uitvaarten verzorgt. Zo heeft het een bijdrage geleverd aan de organisatie van de ceremonie voor de terugkeer van de slachtoffers van de ramp met de MH17 en verzorgt het de begrafenissen van het Koningshuis.

Voor Alfred van de Pas en de voormalig Drunense IngerMarlies Leeuwenburgh leek er een einde te komen aan hun droom. Ze dreigden hun Atelier Winterdijk 30b in Waalwijk te verliezen, tenzij ze voor 1 februari ruim twee ton inzamelden waarmee ze het gehele pand konden kopen. Via social media deden ze een oproep aan iedereen die hen een warm hart toedraagt… En het is gelukt! Daarmee is een mooi podium voor de toekomst behouden! Alfred vertelt ons alles over deze zenuwslopende periode.

De derde tafelgast Kees de Kort heeft jarenlang gestreden om een einde te maken aan zijn grootste probleem: stotteren. Het was geen onhandigheidje, maar vanwege de impact op zijn leven een grote handicap. Hij heeft er alles aan gedaan om het te stoppen en hoopte vurig op een einde dat een nieuw begin mogelijk zou maken… Hij vertelt Stefan en Koen er alles over!

Uit het roemruchte verleden (c) archieffoto’s HalloHeusden

Niet te missen

Ze traden al ooit op in onze show, het George Kush Trio! Wij vinden dit poetisch rap gezelschap met blues, jazz en folk invloeden helemaal het einde en zijn dus heel blij dat ze onze laatste show muzikaal willen omlijsten. Daarnaast kunt u wederom genieten van de bekende rubrieken: de publieksquiz Ikook-Iknie, Plaatstaal met gedichten van Sven Mathijssen, een column van Frank de Vrieze en Kers op de Keek van Antoine van Fraassen! Komt dat horen, komt dat zien!

Waar en wanneer

Zondag 25 februari, 14.30 – 16.15 uur, zaal open en aanvang Amuse 14.00 uur. De Waegenburght (Partycentrum Wijnand van Delft), Anton Pieckplein 73, 5152 LZ Drunen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Als u  verzekerd wilt zijn van een zitplaats, zorg dan dat u op tijd bent. De zaal gaat om 14.00 uur open. De entree is nog steeds gratis. Tijdens de show wordt met de pet rondgegaan.

 

8-2-2018 © tekst en foto tafelgasten VanHorenZien

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee