19 februari 2018 |
0
0

GroenLinks brengt zwerfboek in omloop

Iedere inwoner van Heusden kent wel iets in de gemeente wat het vermelden waard is. Iets erg moois of goeds, maar soms ook juist iets wat beter zou kunnen. Soms is het een groot probleem, een kleine ergernis of een prettige verrassing. GroenLinks brengt zwerfboek in omloop

Om dichter bij de ideeën van de burgers van Heusden te komen, heeft GroenLinks enkele zwerfboeken in omloop gebracht. De bedoeling is dat men daarin opschrijft wat men  wil melden: zowel positieve als negatieve ervaringen. Daarna mag men het boek doorgeven aan vrienden, buren, collega’s etc. De boeken zwerven door de gemeente en komen tussentijds retour bij de partij. Wij gaan dan kijken wat we met de tips kunnen doen! www.groenlinksheusden.nl

19-2-2018 © tekst en foto GroenLinks Heusden

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee