26 februari 2018 |
0
0

Geslaagde basketbalkampioenschappen voor basisschoolleerlingen

Zondagmiddag 25 februari stond geheel in het teken van de jaarlijkse basketbalkampioenschappen voor basisschoolleerlingen in de gemeente Heusden. De organisatie van dit toernooi was in handen van basketbalvereniging Vlijmscherp SVH en Stichting de Schroef.

Bijna 80 kinderen uit het basisonderwijs (groep 3 t/m 8) hebben deelgenomen aan de basketbalkampioenschappen. De deelnemers, verdeeld over 18 teams en drie categorieën, hebben met sportiviteit, inzet en enthousiasme gespeeld. In aanloop naar het toernooi heeft basketbalvereniging Vlijmscherp SVH gastlessen basketbal verzorgd op verschillende basisscholen. De deelnemers hebben deze middag het geleerde in de praktijk kunnen brengen. De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag en wil graag alle deelnemers, begeleiders en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en sportiviteit.

Mocht je enthousiast zijn geraakt door het toernooi en zit je nog niet basketbal, dan biedt Vlijmscherp SVH gratis proeflessen aan. Je hoeft je hier niet vooraf voor aan te melden. Trainingstijden zijn te vinden op de website van Vlijmscherp SVH: http://www.bcvlijmscherpsvh.nl/Teams/

26-2-2018 © tekst en foto Stichting de Schroef

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee