06 februari 2018 |
0
0

Discussieer mee met politieke partijen

Op donderdag 1 maart organiseren KBO-Kring Heusden en SOGH in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen een forumdiscussie in het gemeentehuis in Vlijmen. De fractieleiders van alle politieke partijen van de Gemeente Heusden zijn uitgenodigd om aan deze discussie deel te nemen.

Onder leiding van de heer Leo Swaans zullen zij bevraagd worden over thema’s die de senioren in onze gemeente aangaan zoals: werk en inkomen, huisvesting en wonen, mobiliteit en veiligheid, zorg en welzijn, dementie vriendelijke gemeente en huisvesting seniorenverenigingen.

Verkiezingsprogramma’s

Voorafgaande aan deze forumdiscussie zijn met afgevaardigden van de politieke partijen gesprekken gevoerd om de belangen van de senioren duidelijk in beeld te brengen. Hebben de politici goed geluisterd? Welke thema’s namen zij mee in hun verkiezingsprogramma’s? Hoe zwaarwegend zullen die seniorenbelangen straks zijn bij de komende coalitie-onderhandelingen? Allemaal vragen waarop op 1 maart al een antwoord verwacht mag worden? Kom ook op voor uw belangen! Kom naar de forumdiscussie op 1 maart in het gemeentehuis in Vlijmen. Aanvang 19.30 uur.

6-2-2018 © archieffoto Ad van Kessel, cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee