12 februari 2018 |
0
0

Alzheimer Café Heusden

Donderdag 22 februari  is het thema van het Alzheimer Café Heusden: Wat kunt u bij de notaris regelen bij dementie?

Als een naaste de diagnose dementie krijgt is het belangrijk om een aantal zaken goed te regelen. Met welke vragen kunt u bij de notaris terecht? Bijvoorbeeld hoe om te gaan met wils(on)bekwaamheid? Wanneer, hoe en door wie moeten zorgbeslissingen worden genomen? Tijdens deze bijeenkomst van het Alzheimer Café Heusden wordt ingegaan op diverse begrippen waarmee u in die situatie geconfronteerd kunt worden zoals: wat is het levenstestament, wanneer is een volmacht vereist, hoe zit het met erfbelasting, wat is de rol van een bewindvoerder. Notaris mr. J.G. Gräler van Huijbregts Notarissen & Adviseurs zal een uitgebreide toelichting geven.

Om 19.30 uur gaat het Alzheimercafé open. Het programma start om 20.00 uur. Om 21.30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22.00 uur. U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig.

Voor informatie: Sjef van Herpt tel. 06-37614842, alzheimercafeheusden@gmail.com.

12-2-2018 © tekst organisatie Alzheimer Café Heusden, archieffoto Ad van Kessel

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee