11 februari 2018 |
0
0

Aftrap campagne GroenLinks Heusden

GroenLinks Heusden doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Als aftrap van hun campagne organiseert zij op 24 februari een fietstocht door de groene buffer tussen Waalwijk en Drunen, de Baardwijkse Overlaat. Het is een nog open landelijk gebied met mooi begroeide dijken en waardevolle natuurgebieden. Naast natuur- en landschappelijke waarden heeft dit gebied ook  belangrijke cultuurhistorische waarden. 

GroenLinks wil dat dit overlaatgebied zijn unieke kansen krijgt en  (nog) aantrekkelijker wordt voor fietsers en wandelaars. Het gebied moet worden ontwikkeld voor natuur, duurzame landbouw, cultuur en waterberging. Hier zeker geen aantasting door een groot verkeersknooppunt met toevoerwegen, waardoor verdere aantasting, zoals uitbreiding van Waalwijks industrieterrein helemaal tot aan de Zeedijk tot de mogelijkheden gaat behoren.

Iedereen die meer wil horen over wat er speelt in de Baardwijkse Overlaat is van harte welkom.  Kom op de fiets!

Datum:                24 februari

Vertrek:               14.30 uur

Locatie: voormalig café de  Westhoek, Eindstraat 50 in Drunen

Afsluiting:           een na-praat- borrel bij de lijsttrekker thuis!

Ook op de drie zaterdagen daarna gaat GroenLinks op de fiets onze gemeente verkennen. Nadere informatie vindt u op de site en in de pers.

11-2-2018 © tekst en foto GroenLinks Heusden

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee