Repair Café in 2018

Het Repair Café vindt éénmaal in de twee maanden plaats en in tegenstelling tot vorig jaar is dat op een woensdagavond. Het eerstvolgende Repair Café vindt plaats op 11 april. In dit café kunt u terecht met al uw draagbare kapotte spullen: zoals kleding, producten gemaakt van leer, fietsen, elektrische apparaten, kleine houten meubels en speelgoed, elektronica, computers en dergelijke.

De vrijwillige, deskundige reparateurs gaan samen met u kijken of uw spullen weer gerepareerd kunnen worden. Aanwezig zijn een kleermaakster, een leerbewerker, een houtbewerker, elektriciens, fietsenmakers, pc- en elektronicadeskundigen, et cetera. Gereedschappen en materialen zijn aanwezig. Eventuele nieuwe onderdelen moet u zelf meenemen. De reparatie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Iedereen is welkom.

Het Repair Café wordt gehouden op 21 februari in buurthuis de Stulp, Admiraalsweg 100 in Drunen. U kunt binnenkomen via de zijingang aan de Beethovenlaan. Aanvangstijd is 19.00 uur en de eindtijd is 21.00 uur.

24-2-2018 © archieffoto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee