Nationale voorleesdagen

Op woensdag 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen weer met een Nationaal Voorleesontbijt. Dit jaar vindt het ontbijt voor lokale peuterspeelzalen en kinderdagverblijven plaats in de bibliotheekvestiging Drunen. Maar ook in de andere vestigingen in Vlijmen en Oudheusden worden kinderen uitgenodigd voor een mooi verhaal.

Het boek “Ssst! De tijger slaapt.” van Britta Teckentrup is door bibliotheken verkozen tot Prentenboek van het jaar 2018. Dit jaar is er natuurlijk ook weer voor ouders, opa’s en oma’s, tantes, ooms of gastouders een gelegenheid om samen met hun peuter (t/m 4 jaar) te komen luisteren naar het mooie verhaal van “Ssst! De tijger slaapt.”

In iedere vestiging wordt op de volgende dagen en tijden speciale aandacht besteed aan het verhaal:

Drunen: woensdag 24 januari 10.30 – 11.00 uur
Oudheusden: donderdag 25 januari 10.30 – 11.00 uur
Vlijmen: vrijdag 26 januari 10.30 – 11.00 uur

Entree is gratis, wel graag even aanmelden via e-mailadres: j.kooreman@bibliotheekheusden.nl

 

11-1-2018 © tekst en afb. bibliotheek Heusden

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee