Maak kennis met de top 8 kandidaten van DMP Heusden

Op woensdag 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Heusden. DMP Heusden komt met een ijzersterke kandidatenlijst.

Martijn van Esch uit Haarsteeg is  lijsttrekker. Op 2,3 en 4 staan de huidige wethouder Kees van Bokhoven (Nieuwkuijk) en huidige raadsleden Johan Meesters (Drunen) en Joost Meijer (Vlijmen). Op 5, 6, 7 en 8 staan Jeannette Verhoofstad-Stupers (Haarsteeg), Eugene-Emile Kuis (Hedikhuizen), Joost Vroege en Caren Joosten-Kuijs (beiden uit Vlijmen).

Bij DMP Heusden geldt: de meeste stemmen gelden. Hiermee bepaalt niet de plaats op de lijst de volgorde van de zetelverdeling, maar degene met de meeste stemmen. DMP Heusden gaat de verkiezingen in onder het motto: Samen doen, samen sterk!

30-1-2018 (c) tekst DMP

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee