Inwonersavond Heusden één

Heusden één nodigt alle inwoners van Heusden uit voor de informatieavond die op woensdag 24 januari vanaf 20.00 uur wordt gehouden in het Patronaat, Nieuwkuijksestraat 106 te Nieuwkuijk.

 

Wij als Heusden één doen een beroep op U. Denk en praat mee over de (huidige) politieke ontwikkelingen in onze gemeente. Wij vragen u om advies of inbreng over onderwerpen die u als inwoners van belang vindt. Wij, als Heusden één, willen u meer betrekken bij de Heusdense politiek. Het politieke onderwerp dat u van groot belang vindt, kunt u dan bespreken met de wethouder, de raadsleden en overige belangstellenden. Voor de politieke besluitvorming zijn uw ideeën, uw inbreng van onderwerpen die de gehele gemeenschap aangaan van belang. Indien u een politiek of maatschappelijk onderwerp met ons wilt delen, meldt het ons. Daarnaast bespreken we de onderwerpen die worden behandeld tijdens  de informatievergaderingen van Bestuur en beheer, Ruimte, en Samenleving. De onderwerpen staan vanaf vrijdag 18 november op de site van de gemeente Heusden. Praat mee met Heusden één. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Bezoek onze vernieuwde website www.heusden-een.nl. Indien u persoonlijk een politiek of maatschappelijk onderwerp met ons wilt delen, meldt het ons. U kunt ons mailen via secretariaat@heusden-een.nl. Wij maken dan tijd vrij voor u.

8-1-2018 © tekst Heusden één, archieffoto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee