Geluk in het Gouverneurshuis

Tot en met 31 maart is het Gouverneurshuis, Putterstraat 14 in Heusden-vesting geopend op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen kunt u in het museum een fototentoonstelling van Jasper van Bladel bezoeken die gaat over hele gewone Heusdenaren met ongewone verhalen.  Gewapend met een camera en notitieboekje ging hij op pad om de vele vormen van geluk die in de vesting voorkomen vast te leggen.

Bij de tentoonstelling over geluk in Het Gouverneurshuis horen ook enkele doe-en-ontdekmiddagen voor kinderen, die op de laatste zaterdag van de maand plaatsvinden, van 13.30 uur tot 17.00 uur. Kinderen kunnen gratis hun eigen geluksvogel maken met allerlei leuke materialen. Voor meer informatie: Heusdens Buro voor Toerisme: www.hbtheusden.nl.

7-1-2018 © archieffoto Ad Van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee