D66 Heusden presenteert verkiezingsprogramma

De leden van D66 in Heusden hebben op 10 januari tijdens de algemene ledenvergadering het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart 2018 vastgesteld. De democraten gaan de verkiezingen in met de slogan:

Groen, sociaal en ondernemend. D66 krijgt het voor elkaar.

D66 gaat bestuurlijke verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ze heeft een sterke en gevarieerde kandidatenlijst en een ervaren lijsttrekker. De leden zijn actief in alle kernen van de gemeente. D66 Heusden vindt het belangrijk om samen te werken met de inwoners en heeft daarom de afgelopen periode inwoners- en ondernemersavonden georganiseerd. Daarnaast hebben ze diverse organisaties bezocht. De informatie daaruit heeft de partij zo veel mogelijk verwerkt in haar verkiezingsprogramma.

Het programma toont ambitie en vernieuwingsdrang en is integraal te downloaden op: https://www.facebook.com/d66heusden

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee