Alzheimer Café Heusden

Donderdag  25 januari vindt weer het Alzheimer Café Heusden plaats. Dit keer met het thema: Dagbesteding en –behandeling bij dementie. Beide thema’s zijn van belang, zowel voor de dementerende als voor de mantelzorger die daarmee kan worden ontlast. Welke voorzieningen zijn er in de regio beschikbaar, wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten?  Wat is wel en niet mogelijk?

De bezoeker krijgt een goed beeld van de mogelijkheden en komt daardoor beter beslagen ten ijs. Ook wordt duidelijk hoe men zich kan aanmelden. Vertegenwoordigers van de zorgboerderij Giersbergen, het St. Janshof te Vlijmen  en van het Buitenhuis te Waalwijk zullen een toelichting geven.

Om 19.30 uur gaat het café open. Het programma start om 20.00 uur. Om 21.30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22.00 uur. U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Voor informatie: alzheimercafeheusden@gmail.com. Of  bel Sjef van Herpt tel. 06-37614842.

12-1-2018 © tekst Alzheimer Café Heusden, archieffoto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee