09 december 2017 |
0
2

Stoffen eenden voor het goede doel

BN-er en dé stylist van de Nederlandse sterren, Maik de Boer, toog donderdag 7 december met cameraman naar Vlijmen om daar Ans Kuijs te interviewen. De reden? Ans had twee handgemaakte stoffen eenden te koop gezet op Marktplaats. En De Boer is bezig met de opnames voor een nieuw programma van het bedrijf MasMedia, dat half februari wordt uitgezonden en onder andere gaat over spullen die op Marktplaats worden aangeboden. En laat die twee eenden van Ans nu daarvoor in aanmerking komen.

“De eenden zijn gemaakt door een zus van mijn beste vriendin, die inmiddels overleden is. Het was haar hobby, ze maakte van alles. Toen ze met de eenden bezig was, heb ik gevraagd of zij ze ook voor mij wilde maken, voor Pasen. Ze zijn ook zo mooi van kleur. Destijds woonden we nog in groot huis, maar inmiddels in een appartement. Meestal zijn we in het voorjaar drie maanden niet thuis, met Pasen weg. Dus had ik zoiets van ‘Weg ermee’. En daarom op Marktplaats gezet. Maar ik haal ze er af, want half februari kunnen mensen voor een héél goed doel, waarvan de merknaam niet genoemd mag worden, alsnog bieden.

Maik de Boer is volgens Ans een heel gezellige vent, dol op bonbons en zijn 80-jarige moeder, waarvan hij een foto bij zich draagt. Voordat hij bij haar appartement aanbelde, was hij al gespot in het centrum van Vlijmen. Nieuwsgierigen vroegen zich hardop af waar hij naar binnen zou gaan. Bij Ans en Jan dus. Half februari, na de uitzending van het item, krijgt ze de film. Wie de eenden graag wil hebben, heeft nog voldoende tijd om over een goed bod na te denken.

9-12-2017 © tekst van de redactie, foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee