27 december 2017 |
0
1

Een spetterend 2018 toegewenst!

Aanvankelijk was het nagelbijtend…., maar uiteindelijk hebben we een knallend jaar achter de rug. En het resultaat mag er zijn. Want dat merken we aan het aantal unieke bezoekers dat sinds de nieuwe spetterende lay-out van marketingbureau Brand New Journey de site bezoekt.

Voordat afgelopen jaar het vuurtje voor de nieuwe site ging branden, was er al heel veel praat-, ontwerp- en planpapier in de prullenbak beland. Want hoe ga je in godsnaam ruim 42.000 inwoners van een gemeente aan je binden? Hoe zorg je dat die op een eigentijdse, inspirerende en betrouwbare wijze van informatie worden voorzien?

Als de kwaliteitseisen hoog liggen en de euromuntjes beperkt zijn, dan wordt het een hachelijke onderneming. De redactie van halloheusden.nl wil  namelijk een goed journalistiek product maken, met bijvoorbeeld de bijzondere visie van cartoonist Bob Leenders, Heus Story van Frank Durant, spraakmakende artikelen van redactieleden en columns van dissidenten en sympathisanten. Ga daar maar aan staan.

En denk daarbij vooral aan de onmisbaarheid van sponsoren. Want vergis u niet in de belangrijkheid van hen. Zij hebben de nieuwe website van halloheusden.nl uiteindelijk mogelijk gemaakt. HalloHeusden.nl is nu big booming  geworden dankzij: Brand New Journey, Kresco, Slagerij van de Ven, Jumbo, Garage van Helvoort, Uitvaartonderneming van Dommelen en binnenkort ook een aantal andere sponsors. Mede dankzij hen lukt het om een aansprekende site te maken. Dank je wel sponsoren.

Hallo bezoekers, het is bijna 2018 en wij gaan het maken in Heusden! We kunnen alvast verklappen dat HalloHeusden op 23 juni aan de Nieuwkuijkse Wiel een poëziefestijn houdt. Klapstoeltje aan de waterkant, flesje wijn in de koelbox en dan kijken en luisteren naar slam, rap, gedicht, spel, zang en dans op het ponton.Heusden dichter bij water’, vanwege 7 eeuwen Heusden.

Wij zien jullie aan de waterkant!

Bestuur, redactie en fondsenwerver wensen je een spetterend 2018 toe!

27-12-2017 © cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee