26 december 2017 |
0
0

Ieder kind verdient lang en gelukkig leven

Op 21 en 22 april is er een Samenloop voor Hoop op wielerbaan De Heuvelen in Nieuwkuijk. Dat is een 24-uur wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor onderzoek naar kanker.

Ook kinderen van de basisschool kunnen helpen door deel te nemen aan de speciale KinderLoop op zondag 22 april. Het geld dat door de kinderen wordt opgehaald, gaat naar een onderzoek om een nieuwe techniek uit te vinden waardoor hersenstamkanker beter behandelbaar wordt. Per jaar krijgen 125 Kinderen in Nederland een hersentumor. Daar is wel een medicijn voor, maar die kan vaak niet doordringen tot de hersentumor waardoor de kans op genezing heel klein is. Daarom wil de organisatie zoveel mogelijk geld ophalen, zodat er een techniek bedacht kan worden om het medicijn bij de hersentumor te krijgen en de tumor kan aanpakken. Samenloop voor Hoop vindt het geweldig dat de opbrengst van de KuijkseStratenloop 2018 ook naar dit specifieke onderzoek gaat. Want ieder kind verdient een lang en gelukkig leven.

26-12-2017 © tekst Samenloop voor Hoop, archieffoto’s Marian de Bonth

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee