05 december 2017 |
0
0

De herderkens lagen bij nachte

Wilt u net als de herderkens de engelen horen zingen? Kom dan op 22 december naar Heusden. Daar worden een romantisch a capella-concert gegeven door Vocaal Ensemble PAVANE.
Ieder jaar zijn de kerstconcerten van PAVANE een belevenis. In de sfeervolle ruimte van de Open Hof in Heusden treedt de a capella-groep op en maakt dat u ondergedompeld wordt in een warme ‘kerstdeken’ van verstilling.
De kerst komt tot leven met een gevarieerd aanbod aan licht-klassieke en traditionele kerstliederen uit binnen- en buitenland. Daarnaast staan er ook een aantal Christmas Carols op het programma. Wie alvast in de kerstsfeer wil komen, is hier aan het goede adres.

Op vrijdag 22 december treedt PAVANE op in de Open Hof in Heusden aan de Breestraat 10, 5256 ED in Heusden. Aanvang 20.15 uur. Kaartjes à 10 euro, incl. koffie/thee, zijn te reserveren via: info@pavaneheusden.nl of direct bij de leden van PAVANE. Wij hopen velen van u te mogen ontmoeten!

5-12-2017 © tekst en foto PAVANE

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee