D66 hoort u graag

Op woensdag 6 december houdt D66 Heusden weer een buurtbijeenkomst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor inwoners en ondernemers van de gemeente Heusden. Deze keer zijn belangstellenden vanaf 20.00 uur van harte welkom in buurthuis De Stulp, Admiraalsweg 100, 5151 MR Drunen om mee te praten en ideeën aan te dragen.

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan, om precies te zijn op 21 maart 2018. Hoogste tijd, vindt D66 Heusden, om nu haar verkiezingsprogramma voor te bereiden. En dan het liefst in samenspraak met bewoners van de gemeente Heusden.

De democraten willen graag van bewoners, organisaties en ondernemers horen wat er in hun wijk of buurt speelt en hoe de gemeente en haar inwoners gezamenlijk kunnen optrekken om de woon- en leefsituatie te verbeteren, te veranderen of te vernieuwen.

Wilt u iets willen vertellen over uw wijk en over de bijdrage die de politiek kan leveren aan het verbeteren van uw woon- en leefsituatie, laat dan van u horen op 6 december.

Aanmelden voor deze interessante maar ook gezellige avond is niet nodig. U bent van harte welkom.

1-12-2017 © tekst D66, archieffoto Ad van Kessel

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee