13 december 2017 |
0
0

Controle ‘verwonderpanden’ in Oudheusden

De gemeente Heusden, de politie en de Belastingdienst controleerden vandaag zogenaamde ‘verwonderpanden’ in Oudheusden. Dit zijn woningen of bedrijfspanden, waarbij het vermoeden bestaat dat er iets niet in de haak is. Door de panden te bezoeken, kan worden vastgesteld of uitgesloten of het vermoeden klopt. Deze controle maakt deel uit van de gezamenlijke aanpak van de gemeente, de politie en andere overheden om het veiligheidsgevoel in de kern Oudheusden te vergroten.

 

Resultaten

De controle is naar tevredenheid verlopen. Een tiental adressen in Oudheusden zijn bezocht, waarbij het voornamelijk ging om mensen met financiële problemen of mensen die zelf of met hun bedrijf niet goed ingeschreven staan. Met de aanwezige bewoners is gesproken over hun situatie en waar nodig zijn afspraken gemaakt voor vervolggesprekken, contact met bewindvoerders of andere overheden. Op deze manier worden zij geholpen met het oplossen van hun financiële situatie of hun inschrijving in hun woonplaats. Tijdens de bezoeken haalden de politie en de gemeente ook feedback op over bijvoorbeeld de openbare ruimte en verkeersgedrag in de kern Oudheusden.

13-12-2017 © persbericht gemeente Heusden, foto Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee