22 december 2017 |
0
0

Bouw paviljoen Plein Vlijmen kan van start

Heijmans gaat het paviljoen op Het Plein in het centrum van Vlijmen ontwikkelen. De overeenkomst daarvoor is donderdag 21 december jl. door Heijmans en de gemeente Heusden ondertekend. Als alles volgens planning verloopt, kan de bouw in april 2018 van start gaan.

Het paviljoen krijgt een bijzondere uitstraling en gaat onderdak bieden aan drie kleine ondernemingen. Heijmans heeft inmiddels een voorlopig koopcontract gesloten met drie ondernemers die zich in het paviljoen willen vestigen. Het gaat om een kapper, een bloemist en een horecagelegenheid.

 

Kers op de taart

Wethouder Mart van der Poel is blij met de overeenkomst. “De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan het Plein en zien we een prachtig nieuw centrum voor Vlijmen ontstaan. Nu ook het paviljoen gebouwd kan worden, krijgt Vlijmen de kers op de taart die ze verdient.”

Bouwrijp

In de overeenkomst die de gemeente en Heijmans hebben getekend, is geregeld dat de gemeente de grond in bouwrijpe staat overdraagt aan Heijmans, die er vervolgens het paviljoen ontwikkelt. Vervolgens zal de gemeente de openbare ruimte rond het paviljoen inrichten.

22-12-2017 (c) tekst persbericht gemeente Heusden, foto’s Ad van Kessel

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee