01 december 2017 |
0
0

Als leraren staken, gaan wij kunst maken

Op 12 december staken alle leraren van het basisonderwijs. Op 5 oktober legden de leraren ook al een dag het werk neer. Deze keer gaan ze wederom een hele dag staken. Reden? Ze willen extra geld om het verschil in salaris tussen leraren in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs kleiner te maken. Ook willen ze dat er meer leraren worden aangenomen, zodat de werkdruk omlaag gaat.  

De Aleph komt met een kunstzinnig alternatief voor die kinderen die niets liever doen dan creatief bezig zijn. We bieden een dag gevuld met lessen dans, muziek, theater en beeldend. Onze kunstvakdocenten staan klaar om alle leerlingen van de basisschool een hele dag creatieve lessen te geven. Verveling is onmogelijk, we maken met zijn allen een superleuke en kunstzinnige dag! Durf je het avontuur aan? Schrijf je nu in!

Condities

Op dinsdag 12 december gaat de deur van de Aleph aan de Grotestraat 65 te Drunen om 08.30 uur open. Vanaf 08.45 uur zijn de kinderen de hele dag bezig met het maken van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Deze lessen zijn in verschillende blokken en duren tot 15.30 uur. Kinderen worden opgehaald tussen 15.30 en 16.00 uur.

Deze opvangdag kost € 25,- per leerling. Iedereen neemt zijn eigen lunch mee; wij zorgen voor drinken en een tussendoortje. Snoep en geld mag niet worden meegenomen. Inschrijven via info@de-aleph.nl is verplicht, inschrijven voor 8 december. Deze dag gaat door bij meer dan 15 inschrijvingen. Bevestiging volgt per mail, uiterlijk op 8 december.

1-12-2017 © tekst en foto de Aleph

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee