13 november 2017 |
0
0

St. Cecilia maakt zich op voor 175-jarig bestaan

St. Cecilia maakt zich op voor 175-jarig bestaan

In 2018 bestaat harmonie St. Cecilia 175 jaar. November en december vormen al een eerste opmaat voor dit jubileum met een aantal activiteiten, zoals een nieuwe website met sponsorpagina en een nieuw logo.

Om het jubileumjaar goed van start te laten gaan werd onlangs de nieuwe website en het nieuwe logo van de harmonie in gebruik genomen. Een nieuwe website om te onderstrepen dat de harmonie weliswaar 175 jaar oud is, maar nog steeds modern en sprankelend is. Het nieuwe logo accentueert dat St. Cecilia Haarsteeg volop in beweging is.

De nieuwe website bevat een speciale sponsorpagina voor het jubileumjaar. Alle Haarsteegse ondernemers worden binnenkort benaderd om op deze sponsorpagina samen met de harmonie hun feestje te vieren. Het hele jubileumjaar bestaat de mogelijkheid voor sponsoren om zich te etaleren samen met Harmonie St. Cecilia Haarsteeg. Ook via de nieuwe Facebookpagina laat St Cecilia van zich horen.

 

Jubileumprogramma

Momenteel wordt hard gewerkt aan de programmering van het jubileumjaar. Voor muziekliefhebbers start het jubileumjaar op zaterdagavond 6 januari met een nieuwjaarsconcert in de kerk van Haarsteeg. Op 14 april volgt een Klezmerconcert en op 30 juni is er een ‘zomerevent’ waarin het getal 175 centraal zal staan. Hierbij zoekt de harmonie de samenwerking met diverse basisscholen, verenigingen en liefhebbers van muziek.

In het najaar staat een reünie-concert gepland waarbij oud-leden van de harmonie nog eens de sfeer van weleer kunnen proeven. Overigens zijn oud-leden ook welkom om bij de andere concerten aan te sluiten.

Leden, bestuur en publiek lopen zich warm om van 2018 een geweldig ‘harmonieus’ jaar te maken. Een feestjaar zeker niet alleen bedoeld voor de leden, maar vooral voor héél Haarsteeg. Koninklijke harmonie St Cecilia Haarsteeg heeft zich in het verleden laten zien als een verbindende factor ín en vóór Haarsteeg. Sinds de ‘nieuwe’ intrek in Buurthuis de Haarstek is die verbindende factor nóg sterker geworden. Dicht bij de vele andere gebruikers van de Haarstek blijft St. Cecilia op het netvlies van heel Haarsteeg. Reden genoeg om in 2018 Haarsteeg en haar omgeving te trakteren op diverse muzikale verrassingen.

Blazers, slagwerkers, organisatietalenten en handige handen die zin hebben om mee te doen met en in het jubileumjaar zijn van harte welkom. Kom luisteren naar een van repetities, stuur een mail naar info@harmoniehaarsteeg.nl of bel met 612330613.

13-11-2017 © tekst en foto’s Geert Schalken van harmonie St. Cecilia

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee