13 november 2017 |
0
0

“Kwaliteitsproducten op Kerstfair Voorste Venne”

"Kwaliteitsproducten op Kerstfair Voorste Venne"

Tijdens het weekend van 24 tot en met 26 november wordt in Drunen de jaarlijkse Voorste Venne-kerstfair gehouden. Tijdens deze activiteit presenteren ongeveer 35 standhouders zich aan het publiek.

Op deze fair kan het publiek zich oriënteren op een variatie aan kerst- en andere cadeautjes en woonaccessoires. Dit loopt uiteen van Engels antiek en aardewerk, handgemaakte kerstkransen, sieraden, kleding en streekproducten. Tevens worden zoete en hartige heerlijkheden en zelfgemaakte Belgische chocolade gepresenteerd en zijn groendecoraties te bewonderen. “Tijdens deze opmaat naar Kerstmis kan de bezoeker in een gezellige sfeer genieten van fraaie kwaliteitsproducten van hoog niveau”, aldus Lucia de Bonth uit Nieuwkuijk, organisator van de Kerstfair.

 

Troubadour

Gedurende de Kerstfair is ook de stichting ‘Paint a Future’ present. Deze stichting is opgericht door kunstenares Hetty van der Linden. Over de gehele wereld schildert ze met kinderen in achterstandssituaties. Hierbij staan de dromen van kinderen centraal. Tijdens de Kerstfair wordt kinderkleding verkocht om dromen van kinderen waar te maken. Levende muziek zal worden verzorgd door troubadour Leo de Vlieger en het zangduo Bach en Broccoli.

De Voorste Venne, locatie Wijnand van Delft, Anton Pieckplein 73 Drunen. Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 10.00-18.00 uur, zondag van 10.00-17.00 uur. De entree bedraagt 5,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar gratis entree.

13-11-2017 © tekst en foto’s persbureau Brandaris

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee