12 november 2017 |
0
0

Intocht Sint en winterfair in vesting

Intocht Sint en winterfair in vesting

Zaterdag 18 november om 14.00 uur is het grote moment aangebroken en komt Sinterklaas met zijn pieten aan in de stadshaven van Heusden-vesting. Daarna is het feest op de Vismarkt, waar ieder kind Sinterklaas een handje mag geven. Op deze zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur, wordt ook een gezellige Winterfair in en om de Open Hof gehouden, een initiatief van de Protestantse Gemeente Heusden.

 

Winterfair

Het is inmiddels een traditie geworden dat wanneer de Sint weer in het land is, het altijd gezellig druk in de Open Hof is. Naast lekkere koffie, thee, diverse soorten gebak en warme chocolademelk is er van alles te beleven. Diverse vrijwilligers zijn al enkele maanden bezig met de organisatie en het belooft ook dit jaar iets bijzonders te worden. Er kan in winterse sferen van alles gekocht en geproefd worden. Van bloemen, planten, zuivel, aardappels en uien tot aan diverse lekkere streekproducten. Daarnaast is er ook een mooie collectie kinderkleding en natuurlijk niet te vergeten zijn er leuke cadeautjes voor Sint en Kerst!

Om 16.00 uur zal door een ‘Mystery Guest’ de officiële trekking plaatsvinden van de grote verloting. Er zijn schitterende prijzen te winnen waaronder een stedentrip, een rondvlucht in een historisch vliegtuig, golfclinics en nog vele andere mooie prijzen. Mocht u nog geen lootje hebben gekocht, dan kan dat nog tijdens de Winterfair. Ook wordt er nog steeds overheerlijke slagerserwtensoep verkocht. Voor slechts 4,95 per liter draagt u bij aan de opbrengst van deze bijzondere dag.

De opbrengst van de Winterfair is voor de Protestantse Gemeente in Heusden en voor de Kersteditie van ‘Wat Bezielt Heusden’ op 15 december, die in het teken zal staan van eenzaamheid onder ouderen. De Winterfair is mede mogelijk gemaakt door de steun van vele vrijwilligers, maar ook vele ondernemers uit Heusden en daarbuiten hebben loyaal bijgedragen. De Winterfair in de Open Hof, Breestraat 10 in Heusden duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer info kunt u terecht op www.facebook.com/wbhheusden of via info@watbezieltheusden.nl

 

‘Wat bezielt Heusden?’ is een initiatief van de Protestantse Gemeente Heusden en organiseert diverse samenbindende activiteiten in Heusden-vesting. Op 15 december organiseert Wat bezielt Heusden ‘Kerst op de Vismarkt’, een schitterend en swingend kerstconcert met optredens van onder andere Pearl Jozefzoon, Gospel Boulevard en Grad Damen. Meer info: www.watbezieltheusden.nl.

 

12-11-2017 © archieffoto intocht Sint Ad van Kessel, foto Winterfair Depositphotos

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee