27 november 2017 |
0
2

Hoera het is zover…..

 Het was burgemeester Jan Hamming die op 30 juni het nieuwe ontwerp van HalloHeusden.nl onthulde tijdens een feestelijke bijeenkomst bij het IT-bedrijf Kresco op Het Hoog in Vlijmen. Marketingbureau Brand New Journey, verantwoordelijk voor het fraaie ontwerp, heeft vervolgens hard gewerkt om de site uit te bouwen tot een flitsend, eigentijds nieuwsmedium. En dat was een hele klus, omdat de programma’s onvoldoende met elkaar correspondeerden en er gedurende de afgelopen 6 jaar een enorm nieuwsaanbod door de redactie is ‘geproduceerd’ dat overgezet moest worden naar de nieuwe site.

Na een wat aarzelend begin heeft halloheusden.nl vooral de laatste jaren een forse groei van het bezoekersaantal doorgemaakt. Het afgelopen jaar ging het om 75.000 unieke bezoekers. En dat is vooral te danken aan de inspanningen van de redactie, het niveau dat ze nastreeft en het gebruik van sociale media.

Het bezoekersaantal kan nog veel verder omhoog en daarom zou het ook fijn zijn als het redactieteam uitgebreid kan worden met mensen die schrijven als hobby hebben en geïnteresseerd zijn in maatschappelijke ontwikkelingen. Neem gerust contact op met reactie@halloheusden.nl voor meer informatie.

Bestuur en redactie van halloheusden.nl hopen dat je, bezoeker van de vernieuwde site, alle inspanningen die er gedaan zijn, kunt waarderen. Like ons en laat ons weten wat je van de site vindt. We maken die immers met veel plezier voor jou.

27-11-2017 © tekst Rieky Schalken (eindredacteur), foto Marian de Bonth, cartoon Bob Leenders

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee