12 oktober 2017 |
0
0

Op avontuur in de natuur

Op avontuur in de natuur

Hoe ziet de wereld om je heen er eigenlijk uit? Kijken, voelen, speuren, ruiken en luisteren, daar gaat het om tijdens de natuur-educatiedagen in de Heusdense heemtuin.

Tijdens de herfstvakantie worden er opnieuw verrassend leuke ouder-kind-activiteiten gehouden in de heemtuin van Heusden. Spel en natuur staan daarbij centraal. Kinderen tussen 4 en 9 jaar zijn dan samen met hun (groot)ouders van harte welkom.

Beestjes, bomen, grond en vogels…wat doen ze, hoe zien ze er uit? Durf je te voelen? Kun je ze schilderen? In de heemtuin van Heusden-vesting zindert het van enthousiasme. Zoek je avontuur en wil je genieten in de natuur? Dan kun je voor de kleppermandagen op woensdag 18 en zondag 22 oktober terecht in de heemtuin aan de Stadswallen/Molensteeg in Heusden-vesting. ’s Middags is er tussen 12.00 en 16.00 uur vrije inloop. Het is allemaal gratis, maar voor een welkome vrijwillige bijdrage staat er een melkbus klaar.

12-10-2017 © tekst en foto’s Herman Peters

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee