05 oktober 2017 |
0
0

Jubileumeditie van Sportcafé

Jubileumeditie van Sportcafé

Stichting de Schroef bestaat 10 jaar. En dat wil de stichting niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het hele jaar zijn er al jubileumevenementen georganiseerd voor de inwoners van de gemeente Heusden. Op 10 november wordt dit feestjaar afgesloten met een speciale jubileumeditie van het bekende Sportcafé, in sporthal Dillenbucht. Het belooft een informeel, activerend maar ook informatief evenement te worden.

Sporters vieren graag een feestje, dus daarmee wordt het jubileumjaar afgesloten. “Daar waar eerdere evenementen steeds op een specifieke doelgroep gericht waren, nodigen we nu alle Heusdenaren uit. Wat tien jaar geleden begon als pilotproject van de ‘Alliantie School & Sport, samen sterker’ is uitgegroeid tot de organisatie op het gebied van sportstimulering in de gemeente Heusden. Door middel van onze evenementen brengen we jaarlijks 10.000 mensen in beweging. Reden genoeg voor een feestje.”

 

Stichting de Schroef nodigt alle inwoners dan ook graag uit om deze mijlpaal mee te vieren. “We hebben een mooi programma samengesteld met als uitgangspunt dat iedereen mee mag doen. Zo leer je de zin en onzin over sportdranken, kun je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van de VR-bril bij bewegen en revalidatie, krijg je handvatten om vrijwilligers te binden en kun je meedoen met rolstoelbasketbal. En dit is slechts een kleine greep uit het aanbod.”

 

Programma

19.00 – 19.30 uur: Opening Sportcafé

19.30 – 21.30 uur: Twee workshoprondes

21.30 – 01.00 uur: Jubileumfeest

 

Kijk voor het volledige programma op www.stichtingdeschroef.nl. Aanmelden voor het Sportcafé en /of het feest kan via de website of stuur een mail naar contact@stichtingdeschroef.nl.

 

5-10-2017 © tekst en foto De Schroef

 

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee