07 oktober 2017 |
0
0

Boekenbeurs Vincentiusvereniging Vlijmen

Boekenbeurs Vincentiusvereniging Vlijmen

In het laatste weekend van oktober vindt op het terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk de 31e editie van de jaarlijkse Boekenbeurs van Vincentiusvereniging Vlijmen plaats.

Deze Boekenbeurs staat niet alleen bekend om de uitstekende kwaliteit van het aanbod, maar ook om de gezelligheid en sfeer die dit jaarlijkse evenement aan de bezoekers te bieden heeft. De ruim 40.000 boeken, gerangschikt naar categorie, zullen iedere boekenliefhebber doen watertanden. Bijzonder dit jaar is het grote aanbod kunstboeken. Ook voor verzamelaars van lp’s, dvd’s en cd’s is er een ruime keuze voorhanden. Een gezellig ingerichte koffiecorner biedt gelegenheid voor een drankje en een praatje.

De opbrengst van de Boekenbeurs komt geheel ten goede aan het werk van de Vincentiusvereniging: acute financiële en materiële hulp verlenen aan personen en gezinnen in onze samenleving die tussen de wal en het schip vallen wat betreft overheid en regelgeving.

Op deze 31e editie van de Vincentiusboekenbeurs gaat de verkoop al van start op vrijdag 27 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober zijn de deuren geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Entree: € 1,-

Voor meer informatie over de Vincentiusvereniging, de Vincentiuswinkel en de activiteiten van de vereniging in de gemeente Heusden, kunt u terecht op www.vincentiusheusden.nl

7-10-2017 © tekst en foto Vincentiusvereniging Vlijmen

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee