01 augustus 2017 |
0
0

Dorpswandelingen in Drunen en Vlijmen

Dorpswandelingen in Drunen en Vlijmen

Omslag van het fotoboek ‘Dorpswandeling Drunen’.

Vanwege de grote belangstelling houdt heemkundekring Onsenoort nogmaals enkele dorpswandelingen in de centra van Drunen en Vlijmen. De nieuwe data zijn: Vlijmen dinsdag 22 augustus en Drunen dinsdag 29 augustus. Het vertrekpunt in Drunen is op het Raadhuisplein en in Vlijmen bij Hotel Prinsen.

De wandelingen beginnen om 18.30 uur en in de twee uur durende wandeling vertelt Bart Beaard op een aantal vertelpunten wat in de vorige eeuw er zoal in het Drunense en in het Vlijmense centrum veranderd is. De wandelingen worden gedaan aan de hand van de fotoboeken ‘Dorpswandeling Drunen’ of ‘Dorpswandeling Vlijmen’, die te koop zijn bij Sikkers Boekhandel in Drunen, bij Bruna in Vlijmen of op de avond van de wandeling. De wandeling zelf is gratis. Omdat Onsenoort de groep op maximaal 25 deelnemers wil houden is het gewenst zich van tevoren even op te geven per mail bestuur@hkkonsenoort.nl of telefonisch 0416-320995.

Omslag van het fotoboek ‘Dorpswandeling Vlijmen’

6-8-2017 © tekst en afb. heemkundekring Onsenoort

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee