01 juli 2017 |
0
0

Talenten voor talenten gezocht

Talenten voor talenten gezocht

In de Week voor en door Vrijwilligers van 2 t/m 6 oktober, worden de vrijwilligers in de gemeente Heusden getrakteerd op interessante workshops en leuke activiteiten. We zijn op zoek naar vrijwilligers van allerlei organisaties, verenigingen en stichtingen die voor andere vrijwilligers een workshop of activiteit willen organiseren. Het thema is ‘ontspanning en creativiteit’.

Het kan gaan om een yoga-workshop, een schilderactiviteit, een les Thai chi, een wandeling, fietstocht, rondleiding, schilder- of knutselactiviteit, enzovoort. Misschien kun je het samen met een collega-vrijwilliger organiseren? De sfeer is informeel en je bepaalt zelf wanneer en hoeveel deelnemers er aan mee mogen doen. Een workshop duurt gemiddeld twee uur, dit kan variëren. Je onkosten worden vergoed en als dank ontvang je een VVV-bon.

De inzet is: samen een breed aanbod van workshops en activiteiten creëren op diverse locaties waar alle vrijwilligers gratis aan deel kunnen nemen.

Wil jij je talent delen en vind je het leuk om in de week van 2 t/m 6 oktober een workshop of activiteit te verzorgen over een onderwerp waar jij veel van afweet?

Meld je dan vóór 1 augustus aan. Stuur een mail naar info@vrijwilligershuisheusden.nl of bel naar Wilma Schapendonk, telefoon 06 231 40 136.

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee