01 juli 2017 |
0
0

Nazomerse yoga workshop

Nazomerse yoga workshop

Yoga is hip. In deze snelle tijd ploppen er overal yoga- en mindfulness-initiatieven op. Zelfs op school leren kinderen al ontspannen door meditatie- en yogatechnieken. Maar yoga is veel meer dan dat. Het brengt ontspanning voor lichaam en geest en maakt ook soepel, versterkt spieren en verbetert het evenwicht. De Aleph biedt in september weer twee yogaworkshops aan, speciaal voor 50-plussers en jonge kinderen. Een mooie kans om eens kennis te maken met yoga óf het weer op te pakken!

De basis van yoga is adem. Door een diepe adem te combineren met verschillende lichaamshoudingen worden de organen van binnenuit gemasseerd en de spieren gestretcht en versterkt. De oefeningen zijn op elk niveau te doen en makkelijk aan te passen aan de mogelijkheden van ieder lichaam. De eindontspanning zorgt ervoor dat iedereen zonder spierpijn naar huis kan gaan. De kinderworkshop heeft dezelfde opzet, maar door de verschillende yogahoudingen vanuit een thema of een dier te doen wordt het voor kinderen begrijpelijk en verrassend leuk. Bovendien worden de oefeningen afgewisseld met zingen, tekenen en massages. Nieuwsgierig geworden?

De workshop voor 50+ start op woensdagochtend 13 september van 10.00 tot 11.00 uur De workshop voor kinderen van 4-6 jaar start op woensdagmiddag 13 september van 13.30-14.30. Later in het jaar starten er ook workshops voor oudere kinderen.

Zorg voor makkelijk zittende kleding, prettig om in te bewegen. Inschrijven kan digitaal: info@de-aleph.nl en telefonisch: 0416-320500. Of kom gewoon langs bij de Aleph, Grotestraat 65 in Drunen.

29-7-2017 © tekst en foto De Aleph

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee