01 maart 2017 |
0
0

Inwonersavond Heusden Één

Inwonersavond Heusden Één

Heusden Één nodigt alle inwoners van Heusden uit voor de informatieavond die op woensdag 12 april vanaf 20.00 uur wordt gehouden in Dorpshuis Herpt, Torenstraat 4b in Herpt.

Heusden Één doet een beroep op U. “Denk en praat mee over de (huidige) politieke ontwikkelingen in onze gemeente. Wij vragen u om advies of inbreng over onderwerpen die u als inwoners van belang vindt.

Heusden Één wil u meer betrekken bij de Heusdense politiek. Het politieke onderwerp dat u van belang vindt, kunt u dan bespreken met de wethouder, de raadsleden en overige belangstellenden.

Voor de politieke besluitvorming zijn uw ideeën, uw inbreng van onderwerpen die de gehele gemeenschap aangaan van belang. Indien u een politiek of maatschappelijk onderwerp met Heusden Één wilt delen, meldt het.

Daarnaast worden de onderwerpen besproken die worden behandeld tijdens de informatievergaderingen van Bestuur en Beheer, Ruimte, en Samenleving de datum 18,19 en 20 april.

Raadpleeg vanaf de vrijdag voorafgaand aan de informatievergaderingen de gemeentelijke website voor de agenda’s en inhoud! (www.heusden.nl)

Praat mee met Heusden Één. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Vorige
Volgende
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Praat mee